27 Eylül 2011 Salı

İĞNE OYASI YÜZ BEZİ

Merhabalar Sevgili Dostlar,

Uzun bir aradan sonra göreve başladığımdan bu yana (yaklaşık 4 haftadır) maalesef blogumla ve blog dostlarımın bloglarıyla ilgilenemiyorum... Okul, kızımın devam eden fizyoterapisi beni öyle bir koşuşturmanın içine aldı ki.. yorgunluktan bazen kızımın ağlamasını duyduğum halde kalkamaz hale geldim... İnşallah düzenimi kurunca sizlerle daha fazla ilgileneceğim sevgili dostlar...


Sizlerle bu postumda paylaşacağım yüz bezi 30 yıllık sevgili dostlar.. Sevgili Anneciğimin ellerinden benim için çıkmış bir bebek yüz bezi.. Ben de şimdi kızımı için kullanıyorum.. Tabiki artık kızımın yüz bezi zamanı geçti.  Ben zaman zaman bandana gibi bağlayarak kullanıyorum kendilerini...


Örneğimizin yakından görünüşü de böyle..

Sevgiler..

20 Eylül 2011 Salı

YAKADAN BAŞLANAN BEBEK HIRKASI

Merhabalar, Sevgili Dostlar;

Kapüşonlu bir hırka ile karşınızdayım.


Öncelikle hırkamızı yakadan başlıyoruz. Arttırarak robamızı yaptıktan sonra, önce kolları ardından bütün olarak gövdeyi yapıyoruz.


Arttırmaların yakından görünüşü de böyle..


Hırkamızın arkadan görünüşü..


Uyguladığımız örneğin yakından görünüşü de böyle..

Bu arada Sevgili Dostlar, uzun bir aradan sonra göreve tekrar başlamam nedeniyle yorumlarınıza yanıt yazmakta, bloglarınıza yorum yazmakta zorlanıyorum ( bir de yorum yazarken sürekli profil seçmek ve AD/URL yazmak da bir hayli sıkıcı olyor. Blogger ayarlarında mı bir sorun var acaba? ).. Bu nedenle beni mazur göreceğinizi umuyorum..

Sevgiler...

14 Eylül 2011 Çarşamba

BEBEK PATİKLERİ RESMİ GEÇİDİ

MERHABALAR, Sevgili Dostlar;

Bugün ne yayınlasam acaba diye arşivime bakarken, kızım için ve hediyelik olarak aynı teknikle ördüğüm patikler çıktı karşıma..  Belli aralıklarla benzer patikler yayınlamıştım bir de toplu olarak bir arada yayınlayayım istedim.


Bunlar kızımın hayvan figürlü patikleri.. Sarman kedimiz,Pembe ayıcığımız ve... Sarı kanaryamız.. Sarı kanaryamız MİNİK FANATİKLER İÇİN 100.YIL UYKU SETİ'nde karşımıza çıkmıştı. Buna rağmen diğer patikleri kıskanınca, kanaryamız fotoğraf karesinde kendine yer bulmayı başardı..


Bu Sarman kedimiz... 


Daha yakından görmek ister misiniz kediciği..? PEMBE PATİ de görmüşmüdür acaba Sarman'ı..


Pembiş ayıcığımız da buradaymış...Sizce adını ne koyalım?... Hadi bize yardım edin..


Bu da alttan görünüşü..


Sarı  Kanarya'mız da buradaymış... Biraz üzgün görünüyor.. Fenerbahçe için üzülüyor galiba...


Yine patiğin alttan görünüşü.. Patiğin altını kalın olması ve çabuk yıpranmaması için iki kat ip ile ördüm...

Bunlar da hediye gönderdiğimiz patiklerimiz...


Minik Van Kedimiz, Sarmanı'ın İkiz kardeşi, Kahverengi Ayıcık ve Pandamız...Diğerlerini çekmeyi düşünememişim ne yazık ki..


Şimdi sevgili dostlar sizden ricam kızım için yapacağım patiklerin üzerine yapacağım hayvan figürleri ile ilgili fikirleriniz... Şimdiden teşekkürler..

Sevgiler...

11 Eylül 2011 Pazar

BLOGUMUN 1. YAŞI VE 400. İZLEYİCİM...

MERHABALAR Sevgili Dostlar, 

Bu gün unutmadığım ancak vakit bulamadığım bir konuda yazmak istedim..5 eylül 2011'de açmıştım blogumu Ve blogum 1 yaşını geçtiğimiz günlerde dolduRdu. Ne yazık ki zaman ayıramadım post yazmaya.. Aynı zamanda bugün itibariyle blogumun 400. izleyiciye ulaşması nedeniyle geçtim bilgisayarın başına....


İlk izleyicim olan FİLİZİNEVİ ile 400. izleyicim olan BAŞAK'IN ADASI arasındaki tüm izleyicilerime, yorum bırakan tüm blog arkadaşlarım ve adsız takipçilerime çok teşekkür ediyorum..  

Yeni haftaya dinlenmiş ve mutlu girmeniz dileğiyle...

SEVGİLER...

9 Eylül 2011 Cuma

ÇİZGİLİ PANÇOOOOO

Merhabalar Sevgili Dostlar,

Uzunca bir aradan sonra aranızdayım yeniden... Yeni evimize taşındık ve Çorlu'ya alışmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.... Bu yoğun ve yorucu süreçte hem internet bağlantım olmadığı için hem de işlerimin çokluğundan bloguma zaman ayıramadım. Ama yine yeniden aranızdayım. 
Kışa daha çook var ama kış hazırlıklarına başlama zamanı diyen arkadaşlarım için örgü bir panço ile karşınızdayım.. Pançomuz 7-8 yaş aralığı için örülmüştür...


Dikdörtgen iki parçanın yaka yapılarak dikilmesiyle oluşmaktadır....


Yapılan örneğin yakından görünüşü...


Yakanın yakından görünüşü....


Pançomuzu saçaklarla tamamlıyoruz.


İnternet prosedürleri ile ilgilenmeye vakit bulamadığım için TURKCELL VINN aldım. Bu konudaki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...