25 Ekim 2016 Salı

BREZİLYA NAKIŞI KOLYELERİM SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

MERHABALAR,

Sevgili Blog Dostlarım; yeni çalışmalarımla karşınızdayım. Vintage Takı modası akımına kaptırdım gidiyorum. Yaptıkça yapıyorum ve bir o kadar da keyif alıyorum. Kasnağımda sonbahara inat çiçekler açtırıyorum. 


Kırmızı güller ve papatyalar... 


Kırmızı Minik Güller... 


Mercan ile gül buluşması...


Beyaz Gül... 


Mor ve Sarı Güller...


Papatya ve Leylaklar


Sarı Gül ve Lavanta... 


Kolyelerim sahiplerini bekliyor. İletişime geçmek isteyenler bebegimincicileri@hotmail.com

19 Ekim 2016 Çarşamba

BREZİLYA NAKIŞI AYNALARIM

MERHABALAR,

Kış başlayıp, örgülere başlamadan takılara tam gaz devam etmekteyim. Örgü benim ilk göz ağrım, ilk aşkım ama takı yapmanın da keyfi bir başka doğrusu.... Geçtiğimiz aylarda Brezilya Nakışı Madalyon kolyeler yapmıştım. BURADAN ve BURADAN ulaşabilirsiniz.  

Nakıştan aldığım keyfi devam ettireyim istedim yine İlbay Çini'den aldığım malzemelerle aynalara el attım bu defa... 


Osmanlı zamanında erkeklerin bayanlara aldığı önemli hediyelerden biri de “ayna” imiş. Bu hediye, “Sana senden daha güzel bir hediye bulamadım” anlamına geliyormuş. Bir bayana hediye edilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi bence aynadır.  Tabi aynaya bakan yüzü güldürmek daha güzel bir hediyedir elbette. 


Aynaları çeyizlik düşündüm ama elbette günlük de keyifle kullanılabilir diye düşünüyorum.Yine en sevdiğim renklerle çalıştım. 


Ama talep olursa seve seve farklı renklerini de yapabilirim. 


Yine Brezilya Nakışı ile yaptığım madalyon kolyelerimi ve setlerimi en kısa zamanda paylaşacağım. sipariş vermek için bebegimincicileri@hotmail.com'dan ulaşabilirsiniz.