12 Eylül 2010 Pazar

KIYIKÖY GEZİSİ

Bayramda memlekete gidemedik. Biz de bayramın ilk gününü Kıyıköy'de geçirelim dedik. Kıyıköy Vize'ye bağlı ama Saray'a da çok yakın (yaklaşık 25km.) Kıyıköy tam bir turizm cenneti.
Yazın Saray'ın içi Kıyıköy'e giden yazlıkçılarla dolar. Yazın oldukça hareketlidir Kıyıköy. Havanın iyi olması ve bayram tatili nedeniyle yine kısa bir tatil yapmak isteyenlerle doluydu.
Denize giren azdı ama nehir kenarındaki çay bahçeleri hareketliydi. Yandaki  resimler Kıyıköy'ün Fener denen yerinden eşim tarafından çekildi.





Beldenin iki yakasını saran Kazandere ve Pabuçdere deniz bisikleti veya kayık ile tur atmak isteyenlere fırsat tanıyor. Dere kenarında olta balıkçılığı yapanlara rastlamak da mümkün. 



Ardından Kıyıköy'e gelip de Ayanikola Manastırı'na gitmeden olmaz dedik ve Manastır ziyaretine gittik.

4 yorum :

  1. eminecim,fotoğraflar çok güzel ,eminim çok güzel zaman geçirmişsinizdir,çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. elimizden geldiğince güzel vakit geçirmeye çalıştık. tabi gurbette bayram bayram gibi olmuyor. biraz buruk bir tad bırakıyor.

    YanıtlaSil
  3. Köyümüzü benden daha güzel anlatmışsınız:)

    YanıtlaSil
  4. gerçekten Kıyıköy çok güzel ama sahipsiz gibi geliyor bana.. keşke sahilde duş alınıp giyinilebilecek alanlar daha özenli olsa.. Manastıra da sahip çıkılıp değeri bilinse ne güzel olur. yolunuz düşerse ben de Saray'a beklerim

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için vakit harcadığınız için Teşekkürler...

Yorumlarınız benim için değerlidir.ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN..SEVGİLER...

Yorumunuz blog sahibininin onayından sonra görülecektir.