24 Mayıs 2015 Pazar

EMSAN HAYALKIRIKLIĞI

MERHABALAR, 

Geçtiğimiz mart ayında önce seramik sonra da çelik tencerelerimi yenilemek istedim. Evlenirken aldığım tencereler çok da bilinen markalı değildi. Bu defa daha kaliteli tencereler almak istedim. Başladım nette araştırmaya.... Emsan Miray 8 parça Çelik tencere seti ve Emsan Diamond Seramik tencere setini çok beğendim. Tabi ki renklerinin mor olması tercih sebeplerinden de biriydi. 
Tencerelerim elime ulaştı. Her zaman yeni aldığım ürünlerde yaptığım gibi bir süre kullanmaya kıyamadım. Dolaba yerleştirdim ama eskileri kullanmaya devam ettim. 


Geçtiğimiz hafta Karnıyarık tenceresine dolmalarımı yaptım ve çalışan bir kadının yemeğinin hazır olmasının verdiği huzurla oturma odasında çayımı içerken, mutfaktan gelen sesle irkildim. Önce bir şeylerin devrildiğini sandım. Mutfağa gittiğimde fotoğraftaki manzara ile karşılaştım. Makarna yaparken kullanmıştım ama kapağıyla beraber 2. ya da en fazla 3. kez kullandığım tenceremin görüntüsü böyle iken, eski tencerelerim vermek üzere yerleştirdiğim kutunun içinden bana gülüyorlardı sanki... 



Yıllardır kullandığım tencerelerde değil de, yeni üstelik de Emsan tencerenin kapağının bu hale gelmesi beni çok şaşırttı. Yemeğe mi tencereye mi üzüleyim bilemedim. Satın aldığım firma ile görüştüm. Hepsi Burada ilgili davrandı her zaman ki gibi. Ürünü tüm parçaları ile servise istediler. 

Allah'tan memur zihniyetiyle kutusunu atmamıştım. Ürün kırık camlar da dahil servise gönderildi. Bakalım sonuç ne olacak? Daha önemlisi tencereler geri geldiğinde ben onları gönül rahatlığı ile kullanabilecek miyim? "Etrafta kızım olsaydı, parçalar onun üzerine sıçrasaydı ne yapardım?" sorusu meşgul ediyor hala zihnimi. Zira ocağın üzerine ve yere sıçrayan parçalar da vardı.  Aklıma geldikçe daha da üzülüyorum. Elimdeki seramik tencereleri bile kullanmaya korkar oldum.



Blogumda pek bu tarz haberleri paylaşmam ama bu defa paylaşmadan edemedim. Galiba bundan sonra cam kapak tercih ederken bir daha, bir daha bir daha düşüneceğim. 

YENİ PAYLAŞIMLARLA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE... 

SEVGİLER...

6 yorum :

  1. Slm kötü bir tecrübe olmuş. Senin adına üzüldüm. Dediğin gibi sonuç daha kötü olabilirdi.

    YanıtlaSil
  2. şans işte cok gecmış olsun benımde basıma geldı ama benım kendı hatam oldu dolaptan cıkardıgım soguk yemegi gür ateşte ısıtmaya kalkınca kapagı patladı allahtan yanında degıldın ve cam parcaları yuzune sıcramamıs bence buna sevınelım tekrar gecmıs olsun

    YanıtlaSil
  3. ayy kötü olmuş bununla geçmiş olsun sen yanındayken de olabilirdi Allah korumuş =(

    YanıtlaSil
  4. Canım yaaa çok geçmiş olsun iyi ki sen ya da kızın orada değildiniz:(

    YanıtlaSil
  5. Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum yazmak için vakit harcadığınız için Teşekkürler...

Yorumlarınız benim için değerlidir.ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN..SEVGİLER...

Yorumunuz blog sahibininin onayından sonra görülecektir.